Grafomániákus Laikus

Grafomániákus Laikus

A legcikisebb fényképtípusok a netes társkeresőkön - férfiakról...

2014. július 07. - Evi@na

Idétlen idők óta próbálkozol a netes párkereséssel, de a lányok még válaszra sem méltatnak?
Lehet, hogy a fényképe(i)ddel van a baj! Ha valamelyik beleesik a lenti kategóriák valamelyikébe, és törlöd azt, jobb esélyekkel folytathatod a társkeresés rögös útját...

1.) Valahol egyszer azt olvastam, hogy a randi oldalak tele vannak horgászokkal. Ezt a megállapítást csak megerősíteni tudom! 
Szerinted melyik lány szívét fogod megdobogtatni egy szabadidő ruhában (tudom, hogy horgászni nem öltönyben jár az ember, na de mégis...), kezedben egy nyálkás teremtménnyel? 
Légy rá büszke, de ha csak nem hobby horgászt keresel szabadidőpartnerednek és társadnak egyaránt, többségünk ezt legfeljebb csak tolerálni fogja később! Ritkán fogunk neked párás tekintettel könyörögni, hogy horgászni szeretnénk menni! 

2.)  Irritáló az egykori pároddal (vagy lánybaráttal (?)) készült közös fotóból kivágott kép. Hidd el, nagyon gáz...
Ritka ennek a turbósított, még cikibb változata, mikor a hölgy is ott van...

3.) Szuper autó előtt pózoló kemény csávó
A te adatlapod az, ahonnan egy lány, aki kicsit is átlát a szitán, visongva, röhögve menekül. Itt merül fel bennem a kérdés, hogy ha te autóval akarsz hódítani (mert mással esetleg nem tudsz...), akkor miért panaszkodsz, ha a lányok csak erre vagy a külsőségekre mennek?

4.) A férfi a pálmafák alatt, tengerrel a háttérben szürcsöli a koktélt fehér keretes napszemcsiben
Nos, ti vagytok azok, Uraim, akikről egy percre sem tudom elhinni, hogy komoly kapcsolatot kerestek. Megmutatjátok, hogy nektek van egzisztencia, vagy egyszer sikerült rá összespórolni, vagy még mindig a hitelt nyögitek rá... de eljutottatok oda... oda, ahova a jövőbeni barátnőtöket sosem fogjátok elvinni, mert az amúgy is hedonista életviteletek egy monogám kapcsolatot úgysem tűrne meg... no meg egy magára valamit adó nő manapság inkább lakásra spórol a 30-as évei elején, csak a legritkább esetben tud ebben partneretek lenni.

5.) Ezer éves igazolványkép, még az érettségiről
Bocs, hogy megkérdezem, de mire számítasz, egy 30-as nőnél egy 18 éves korodból fennmaradt, rossz minőségben beszkennelt fotó láttán? Az egyetemi talár sem menő...

6.) Ééééééééés a végére a kedvencem: Telós szelfi és izomagy a fürdőszobában, extra wc-vel 
Szerintem ez az a kategória, amihez sokat nem kell hozzáfűzni. Most komolyan: nincs egy haverod, akit megkérhetnél, hogy lőjön rólad egy viszonylag természetesnek ható képet a kerti hintán? Ez a szánalom kategória!
1972321_511207898999701_1989611065_n.jpgMost, hogy így sorra vettem, minden képet, ami taszító egy párkereső férfi profilján, jogos lehet az igény, hogy eláruljam, mire gerjedünk, mi, nők?

 A pszichológusok szerint, jó benyomást keltenek bennünk azok az emberek, akik társaságban vannak. Ez igaz, mindaddig, amíg nem outsider, azaz kívülálló típus vagy. Ha nem vagy túl társasági ember, ilyen képeket ne tölts fel, mert az látszik!
A természetben, túrázás közben, vagy kertben készített képek mindenképpen jó benyomást keltenek. Ha van valami érdekes hobbyd, amibe elmerülve készítenek rólad egy képet, az is megnyerő lehet.
Nem mindenkinek szimpatikusak a műtermi fotók, minden esetre megtisztelő, ha valaki erre veszi a fáradtságot és csináltat néhányat (a szelfiknél mindenképpen jobb). Egy olyan fénykép, amin jól kivehető vagy, ápolt és elegáns, mindenképpen jó indítás egy ismerkedéshez. 
Sajnos nagyon sok férfi elhanyagolt, kevéssé ad magára, pedig azt gondolnám, legtöbbjük egy csinos nőre vágyik... márpedig egy királylányhoz, csak egy királyfi illik. :-)

Az utolsó tanácsom pedig: MOSOLYOGJ! Ha kedves benyomást keltesz bennünk, már nyert ügyed van. Senki sem akar egy baltás gyilkos benyomását keltő fazonnal randizni! 

parom-hu.jpg

 A "telós képet" köszönöm Kelemen Andornak! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://epizodokeletembol.blog.hu/api/trackback/id/tr236483137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemen Andor 2014.07.07. 21:57:18

A fotón én vagyok látható, de nem társkeresés céljából készült. :D

Evi@na 2014.07.07. 22:07:42

@Kelemen Andor: Pedig lehet, hogy jobb sok társkereső képnél :D

Kelemen Andor 2014.07.22. 11:42:05

Nem keresek neten társat, az holtvágánynak bizonyult az életemben eddig, csakis a való világban keresgélek. :D
süti beállítások módosítása